5 стъпки да изтриете напълно данните от своя профил във Facebook
Може би си мислите, че всичко което трябва да направите е да влезете в мрежата и да натиснете бутона за изтриване. Уви, не е толкова просто. Всичко, което сте правили във Facebook, се съхранява за бъдеща употреба. Данните и информацията, за които смятате, че са отдавна забравени, чакат възможност да изплуват отново онлайн, криейки се...